IKI ry:n vuoden 1996 ylimääräinen kokous

Pöytäkirja Internet-käyttäjät ikuisesti - IKI ry:n ylimääräisestä kokouksesta, joka pidettiin kesäkuun 13:n päivänä alkaen kello 13:16 Espoossa Koulutuskeskus Dipolin Takka-salissa.

Läsnä olivat: Kenneth Oksanen, Hannu Aronsson, Jukka Partanen, Tero Kivinen, Heikki Suonsivu, Timo Rinne, Janne Frösen, Jukka Peltonen, Tom Lähdemaa, Tommi Oksanen ja Juha Virtanen.

1§ Hannu Aronsson avasi kokouksen kello 13.16.

2§ Kokouksen järjestäytyminen. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Hannu Aronsson, sihteeriksi Tero Kivinen ja pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Kenneth Oksanan ja Heikki Suonsivu.

3§ Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4§ Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi.

5§ Hannu Aronsson esitti hallituksen ehdotuksen sääntömuutoksiksi. Hyväksyttiin hallituksen esitys sen jälkeen kun hallitus oli vielä korjannut omassa ehdotuksessaan pykälän 20 muotoon:

20§

Perustellusta syystä voi yhdistys vapauttaa toimihenkilön kesken toimikautta. Hänen tilalleen tulee kokouksen valita uusi toimihenkilö jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Hallituksen jäsenen erottaa yhdistyksen kokous. Erottamisesta on mainittava kokouskutsussa.

6§ Muut esille tulevat asiat:

Janne Frösen toi esille että "ry":n pitäisi kirjoittaa muodossa "r.y." jolloin mitään sekaantumisen vaaraa raittiusyhdistyksiin tai rehuyksiköihin ei olisi. Todettiin, että asian muuttaminen vaatisi oikeastaan sääntömuutoksen, koska yhdistyksen virallinen nimi on "Internet-käyttäjät ikuisesti - IKI ry". Koska varsinaista ehdotusta sääntömuutoksen tekemiseksi ei tullut asia jätettiin ennalleen.

7§ Päätettiin kokous kello 13.43.



Hannu Aronsson				Tero Kivinen
kokouksen puheenjohtaja			kokouksen sihteeri

Tarkastettu ja hyväksytty




Kenneth Oksanen				Heikki Suonsivu