IKI ry:n vuoden 1996 vuosikokous

Pöytäkirja Internet-käyttäjät ikuisesti - IKI ry:n vuosikokouksesta, joka pidettiin helmikuun 8:n päivänä alkaen kello 16:08 Espoossa Koulutuskeskus Dipolin Palaver-salissa.

Läsnä olivat: Kenneth Oksanen, Hannu Aronsson, Jukka Partanen, Tero Kivinen, Jani Mattsson, Timo Alakoski, Pekka järveläinen, Juha Virtanen, Lars Wirzenius, Patrik Andersin, Heikki Suonsivu, Janne Snabb, Tatu Ylönen, Timo Rinne ja Karri-Pekka Laakso.

1§ Hannu Aronsson avasi kokouksen kello 16:08.

2§ Kokouksen järjestäytyminen. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Hannu Aronsson, sihteeriksi Tero Kivinen, pöytäkirjan tarkastajiksi Lars Wirzenius ja Juha Virtanen ja ääntenlaskijoiksi Heikki Suonsivu ja Patrik Andersin.

3§ Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4§ Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi.

5§ Hyväksyttiin toimintakertomus vuodelta 1995, pienten kirjoitusvirheiden korjauksen jälkeen.

Tero Kivinen esitti, että tilikauden 1995 voitto käytetään rahastoimalla se toimitavaraukseksi tuleville vuosille. Hyväksyttiin kyseinen ehdotus.

Esitettiin vuoden 1995 tilinpäätös ja tilintarkastajan lausunto.

6§ Vahvistettiin vuoden 1995 tilinpäätös ja myönnettiin hallitukselle tili- ja vastuuvapaus vuoden 1995 osalta.

7§ Päätettiin vuoden 1996 liittymismaksun suuruudeksi 120 mk ja jäsenmaksun suuruudeksi 0 mk.

Tatu Ylönen esitti, että tulevissa vuosikokouksissa voisi käsitellä toimintasuunnitelman ennen jäsen- ja liittymismaksun suuruuden päättämisestä, jotta tietäisi mitä ko. rahalla saa.

8§ Hyväksyttiin toimintasuunnitelma vuodelle 1996 pienten kirjoitusvirheiden korjauksen jälkeen. Samoin talousarvio hyväksyttiin yhden kirjoitusvirheen korjaamisen jälkeen.

9§ Valittiin yhdistyksen hallitukseksi vuodelle 1996 Hannu Aronsson, Tero Kivinen, Kenneth Oksanen, Timo Rinne, Jukka Partanen, Heikki Suonsivu ja Lars Wirzenius.

10§ Valittiin vuodeksi 1996 yhdistyksen varsinaisiksi tilintarkastajiksi Tatu Ylönen ja Antti Huima ja varamiehiksi Janne Snabb ja Tom Lähdemaa.

11§ Muut esille tulevat asiat:

Tatu Ylönen totesi, että toimintasuunnitelmassa oleva graafin eksponentiaalinen kasvu on selvästi hallituksen tilastointijaoksen aiheuttamaa harhaa, koska pisteet siirtyvät kokoajan myöhemmäksi kuukauden sisällä. Tero Kivinen vahvisti, että graafissa on käytetty kaikki mahdollisia keinoja sen siistimiseksi.

Pekka Järveläinen ilmoittu ilmoitusluontoisena asiana, että fumail X.400-osoitteet lakkaavat toimimasta lähiaikoina. Sitäkin voi käyttää tulevaisuudessa mainosmateriaalina.

Wirzenius esitti kolmannen suuren Internet-tutkimuksen tulokset. Suomen pgp-avainrenkaan tilastojen mukaan iki.fi on Suomen kahden suurimman Internet-toimittajan joukossa (toinen suuri on hut.fi).

Janne Snabb kysyi iki-osoitteiden tietoturvasta. Hallituksen tietoturvavastaavat vastasivat, että iki.fi:ssä on olemassa mahdollisuus rajoittaa postiosoitteen näkymistä, mutta pienellä vaivailla yksittäisen osoitteen saa selville. Massapostituksia varten osoitteita ei pitäisi saada kovinkaan helposti.

12§ Päätettiin kokous kello 16:56.



Hannu Aronsson				Tero Kivinen
kokouksen puheenjohtaja			kokouksen sihteeri

Tarkastettu ja hyväksytty




Lars Wirzenius				Juha Virtanen