Hallituksen 14. kokous

IKI ry:n hallituksen kokous 9.12.2015

Paikka ja Aika

Webitse, 9.12.2015 15:03 - 17.12.2015 11:06.

Läsnä

Poissa

1§ Hannu Aronsson avasi kokouksen. Valittiin kokouksen sihteeriksi Harri Toivanen.

2§ Hyväksyttiin uudet jäsenet Jaakko Tuuli, Anni Tuuli, Maarit Vimpeli, Merja Laaksonen, Daniel Helin, Joel Helin, Jari Latva-Teikari, Susanna Bruun, Anni Mäkinen, Antti Alitalo, Tuomas Alitalo, Liisa Kemppainen, Jani Muikku, Eero Nikander, Janne Kortesmaa, Jukka Eerikäinen, Nico Autero, Tuomo Aro, Sofia Oksa, Vesa Heiskanen, Lasse Lagerbohm, Janne Hakonen, Sirpa Tikkanen, Marja-Leena Sallinen, Oskar Karimaa, Hannes Karimaa, Sami Kääriäinen ja Jari Marttinen.

3§ Hyväksyttiin lisäosoitehakemukset essi.pietola (6396), hanna.kaasalainen (14583), sari.linna (23004) ja jyr.ki (28554).

4§ Päätettiin jatkaa MxToolbox palvelua joka seuraa ja ilmoittaa jos iki:n ip-osoitteita joutuu jollekin monista estolistoista (USD 240/vuosi).

5§ Päätettiin hankkia Nordean WebService-kanava palvelu saapuneiden viitemaksujen tietojen siirtämiseen iki:n jäsenrekisteriin vanhan poistuvan PATU-siirron tilalle. Valtuutettiin Hannu Aronsson hoitamaan tarvittavat sopimukset ja tunnukset pankin kanssa.

6§ Iki:n toiminta on siirtynyt vaiheeseen missä menot ovat joskus tuloja suuremmat eli toimintaa voidaan joutua rahoittamaan sijoituksilla. Päätettiin että kerran-pari vuodessa tai tarvittaessa katsotaan kassatilin tilannetta ja jos saldo on selvästi alle "vuoden kuluja vastaava summa" niin myydään sijoituksia niin että kassatili palaa sijoitusstrategiassa päätetylle tasolle.

7§ Pidettiin iki-hack-ilta 8.12.2015 missä käsiteltiin mm.IKI-osoitteita gmailissa ja päivitettiin IkiWikin ohje,RIPE IKI organisation rekisteröintiä, Tyhjämailiongelmaa, IkiWikin päivityksiä. Paikalla olivat kivinen, ilaris, aketzu, koistinen, hot ja haa.

8§ Päätettiin kokous



Kokouksen puheenjohtaja:
Hannu Aronsson




Kokouksen sihteeri:
Harri Toivanen




Pöytäkirjan tarkastajat:
Petri Koistinen




Anssi Kolehmainen