Hallituksen 20. kokous

IKI ry:n hallituksen kokous 20.11.2007

Paikka ja Aika

Webitse, 20.11.2007 15:53 - 25.11.2007 15:13.

Läsnä

Poissa

1§ Hannu Aronsson avasi kokouksen.

2§ Hyväksyttiin uudet jäsenet Pekka Mikkola, Arto Käpynen, Kaisa Miettinen, Tuomo Heinonen, Jari Harjunpää, Aki Koskinen, Jani Sinimaa, Sisko Ylönen, Panu Kaila, Joonas Saario, Sakari Heikkilä, Juha Vartiainen, Mika Knuutila, Olli Kämäräinen, Henrikki Matilainen, Aleksi Herttua, Santeri Anttalainen, Roland Gabriel-Robez, Tuula Gabriel-Robez, Jussi Haiko, Timo Sipilä, Artturi Tilanterä, Heini Aarela, Marjut Lehtovaara, Patrik Ådahl, Maria Lassila-Merisalo, Paula Kyllönen, Heikki Vuolteenaho, Kati Ritvanen, Timo Mukkala, Timo Eriksson, Arto Koskinen, Jorma Tarhio, Peik Lindberg, Elina Virtanen, Ville Engdahl, Tuula Suuronen, Juha Mäkinen, Esa Myllylä, Robin Laurén, Virve Pekkarinen, Jaakko Nurro, Maija-Liisa Friman, Tuomas Kinnari, Ella Hänninen, Jukka-Pekka Myllys, Kari Heinonen, Janne Rajamäki, Nunnu Polvi, Tom Bäckström, Mikael Forsten, Simo Potinkara, Jari Metsälä ja Marika Mäkinen.

3§ Hyväksyttiin lisäosoitehakemukset lamantin (17157), noora.jarnefelt (18867), kai.kaltiola (19521) ja matti.e.rintala (19818).

4§ Iki:n email- ja web-CA:iden varmenteet on uudistettu. Juurivarmenne on edelleen voimassa ja sama. Admin.iki.fi ssl-sertifikaatti on myös uusittu.

5§ Uusi sähköpostin välityspalvelin (seuraava.iki.fi) on otettu käyttöön. Samalla vanhimmat palvelimet on otettu pois sähköpostin välityskoneiden listalta, niin että vain kaksi pääpalvelinta on MX-tiedoissa mainittuina.

6§ Viime aikoina on esiintynyt pitkiäkin viiveitä osassa sähköpostiliikennettä. Syynä on ollut muutama yksittäinen postia vastaanottava rikkinäinen palvelin jotka ovat sotkeneet yleensäkin jonoon jääneiden viestien käsittelyä. Tilannetta on pyritty korjaamaan mm. palvelin- ja ohjelmistopäivityksillä sekä iki-palvelimien konfiguraatiota säätämällä.

7§ Päätettiin kokous



Kokouksen puheenjohtaja:
Hannu Aronsson




Pöytäkirjan tarkastajat:
Harry Piela




Harri Toivanen