IKI ry:n hallituksen kokous 24.4.2002

Paikka ja Aika

SSH Communications Security Oyj Fredrikinkatu 42, 24.4.2002 klo 18:40 - 20:55.

Läsnä

Poissa

1§ Hannu Aronsson avasi kokouksen kello 18:40.

2§ Valittiin hallituksen sihteeriksi Jukka Partanen.

3§ Käsiteltiin vuosikokouksessa esiin tulleita toimikuntia. Päätettiin, että yleinen malli toimikunnalle on sellainen, jossa ainakin yksi hallituksen jäsen osallistuu toimikuntaan ja muut toimihenkilöt rekrytoidaan iki-aktivisteista. Toimikunnan toimintaa varten perustetaan ikiin postituslista, johon lisätaan halukkaat toimihenkilöt. Päätettiin perustaa seuraavat toimikunnat:

4§ Keskusteltiin siirtymisestä kahden vuosikokouksen järjestelmään, joka edellyttää IKI:n sääntöjen muuttamista. Päätettiin miettiä asiaa lisää syksyllä, jolloin sääntömuutos muistakin syistä on ajankohtainen. Nykyisten sääntöjen mukaisen vuosikokouksen pitäminen tammi-helmikuussa on lähes mahdotonta kirjanpidollisista syistä. Vuosikokous pitäisi siirtää helmi-huhtikuuhun, koska rahastoraportit tulevat tammikuussa, jonka jälkeen pitää tehdä tilinpäätös ja antaa kolme viikkoa tilintarkastajille aikaa tutustua tilinpäätökseen, minkä jälkeen kokouskutsu voidaan lähettää viikkoa ennen kokousta.

5§ Keskusteltiin IKI:n tileistä. Päätettiin antaa valtuudet Kalle Kivimaalle pyytää eri pankeista tarjouksia tileistä. Tiliotteiden saaminen sähköisessä muodossa olisi toivottavaa jäsenten hyväksymisen nopeuttamiseksi. Taloustoimikunta valmistelee ehdotuksen tilipaketiksi. IKI:llä on tarvetta kolmeen tiliin:

6§ Käsiteltiin postilokeroasiaa. Todettiin, että yhdistyksellä olisi hyvä olla vakituinen postiosoite. Päätettiin selvittää, mitä siirrolla varustettu postilokero maksaa, ja valtuutettiin Hannu Aronsson tilaamaan sellainen mikäli se maksaa alle 100e/vuosi.

7§ Valtuutettiin Timo Rinne selvittämään IKI:n kautta kulkevien postituslistoille lähetettyjen mailien määrä ja velvoitettiin Rinne tuomaan tulokset seuraavaan hallituksen kokoukseen asian käsittelyä varten.

8§ Käsiteltiin Tero Kivisen laatimia kasvuennusteita ja tuottolaskelmia. Todettiin, että kun yhdistyksen varat hoidetaan järkevästi, ne riittävät toimintaan hieman oletuksista riippuen varmasti vuoteen 2015 asti, useimmissa tapauksissa pitkälle, noin vuoteen 2050 asti tai jopa ikuisesti. Laskelmien pohjalta ei ole tarvetta muuttaa IKI:n maksupolitiikkaa (liittymismaksu jota kasvatetaan hieman joka vuosi sekä vuosimaksu 0e).

9§ Käsiteltiin jäsenrekisteriasioita. Uusi WWW-jäsenrekisteri on lähes valmis ja se pyritään ottamaan käyttöön heti kun puuttuvat hallituksen kokousrutiinit saadaan tehtyä. Tero Kivinen ja Hannu Aronsson hoitavat asiaa.

10§ Käsiteltiin iki-aktivisteilla esiin tulleita lisäpalveluideoita.

11§ Käsiteltiin hallituksen työnjakoa.

12§ Hannu Aronsson päätti kokouksen kello 20.55.



Hannu Aronsson				Jukka Partanen
kokouksen puheenjohtaja			kokouksen sihteeri

Tarkastettu ja hyväksytty


Tero Kivinen				Lars Wirzenius