IKI ry:n hallituksen kokous 13.3.1999

Paikka ja Aika

Cantinassa, 13.3.1999 klo 15:30-16:30.

Läsnä

Poissa

1§ Hannu Aronsson avasi kokouksen 15:32.

2§ Hallituksen järjestäytyminen. Valittiin hallituksen puheenjohtajaksi Hannu Aronsson ja hallituksen varapuheenjohtajaksi Tero Kivinen ja rahastonhoitajaksi Kenneth Oksanen.

3§ Tilinkäyttöoikeuden myöntäminen. Myönnettiin rahastonhoita Kenneth Oksanen (XXXX) tilinkäyttöoikeus IKI ry:n tiliin MERITA Espoo-Otaniemi 130930-203570.

4§ Sovittiin että hallituksen kokoukset pidetään sähköpostitse parin kolmen viikon välein. Selostettiin hallituksen vanha käytäntö uusille hallituksen jäsenille.

5§ Rinne paheksui sitä ettei Aronsson ole vieläkään saanut hoidettua iki-faq:ia loppuun. Päätettiin että Aronsson hoitaa asian ensitilassa.

6§ Päätettiin että Tero Kivinen päivittää hallituksen listan niin että se sisältää uudet hallituksen jäsenet. Uusien hallitusjäsenien osoitteet ovat vesak@cutery.fi, ja *@vic.iki.fi.

7§ Keskusteltiin tapauksesta lasmat@iki.fi. Todettiin, että ikiläisillä ei ole mitään syytä vaihtaa aliasta joka tulee suoraan heidän omista nimistään tms vain sen takia, että jollakin on firma samalla nimellä.

8§ Hannu Aronsson päätti kokouksen 15:53.


Hannu Aronsson				Tero Kivinen
kokouksen puheenjohtaja			kokouksen sihteeri

Tarkastettu ja hyväksytty


Timo Rinne				Kenneth Oksanen