IKI ry:n hallituksen kokous 21.11.1996

Paikka ja Aika

Sähköpostitse, 21.11.1996 klo 17:45 - 22.11.1996 klo 12:34.

Läsnä

1§ Tero Kivinen avasi kokouksen.

2§ Hyväksyttiin uudet jäsenet Ola Ollikainenn, Kari Mattsson, Tommi Ullgren, Petri Hakola, Michael Westman, Tomi Sarvela, Terhi Tapanainen, Jarmo Hokkanen, Tapani Tarvainen, Marko Vallius, Jaro Suuronen, Karri Suoraniemi, Janne Pirttilahti, Jani Averbach, Harri Kinnunen, Lasse Hätönen, Mikko Mononen, Jorma Koski, Petrus Pennanen, James Hirvisaari ja Elinor Bardshaw.

3§ Hyväksyttiin Kalle Tuuloksen lisäaliashakemus "tuulos". Hyväksyttiin äänestyksen (puolesta 4, vastaan 3, Timo Rinne jätti pöytäkirjaan eriävän mielipiteensä, Lars Wirzenius halusi pöytäkirjaan merkittäväksi syvän paheksunnan asian johdosta) jälkeen Kimmo Ketolaisen lisäaliashakemus "Kimmo.Ketolainen".

Vastustajat kommentoivat, että IKI ry:n nykyisten toimintamallien mukaan ei Kimmo Ketolaisen alias1:sta hyväksyttäisi, koska kyseessä on yritys kiertää sääntöjä (alias1 on spkk, joka tulee sanoista Suomen Puhelinkorttien Kerälijät, eli kyseessä on selkeä yhdistysalias). Todettiin, että ongelma tulee oikeastaan vasta sitten kun Ketolainen ei enää ole tekemisissä ko yhdistyksen kanssa, mutta se ei sitten ole IKI ry:n murhe.

Puolesta puhujat taas olivat sitä mieltä että se että hallitus on aikaisemmin kämmännyt, ei ole riittävä syy olla hyväksymättä uutta, selvästi henkilökohtaista aliasta.

Keskusteltiin myös siitä riittäisikö perusteet aliaksen "spkk" poistamiseksi, mutta riittäviä perusteluja sille ei löytynyt.

4§ Päätettiin kokous ja todettiin, että seuraava kokous pidetään 28.11.1996 sähköpostitse.


Tero Kivinen				Kenneth Oksanen
kokouksen puheenjohtaja			kokouksen sihteeri

Tarkastettu ja hyväksytty


Timo Rinne				Jukka Partanen