IKI ry:n hallituksen kokous 14.11.1996

Paikka ja Aika

Mit2 14.11.1996 klo 18:30 - 19:20, sähköpostitse, 14.11.1996 klo 22:37 - 15.11.1996 klo 12:33.

Läsnä

Poissa

1§ Tero Kivinen avasi kokouksen.

2§ T-paitaprojekti etenee. Päätettiin ryhtyä toteuttamaan hanketta Johan Åminnen toimittaman tarjouksen perusteella. Paidat ovat valkoisia ja varsin tukevaa kangasta. Rintaan tulee tummalla brodeerauksella enintään 25-merkkiä, esim. iki-osoite (tai url), ja selkään isompi suomensinisellä brodeerauksella ääriviivat tekstistä "iki.fi". Yhden paidan hinnaksi tulisi noin 90 markkaa plus 30 markkaa postikuluja.

Sovittiin että Kivinen hoitaa www-lomakkeen teon ja lomakkeelta tilaukset menevät sitten Aronssonille, joka hoitaa varsinaiset tilaukset.

3§ Käyntikorttiprojekti saatetaan niinikään liikkeelle. Rinne selvittää tarkat hinnat, mutta luultavasti se on haarukassa 100-200 mk / 200 kpl kortteja. Ideana on että kortit painetaan kaksiväripainatuksella, kortin taustalle tulee iki:n logo vaalean sinisellä ja sen päälle sitten tekstit mustalla.

Sovittiin että Kivinen hoitaa www-lomakkeen teon ja lomakkeelta tilaukset menevät sitten Aronssonille, joka hoitaa varsinaiset tilaukset.

4§ Seuraava ikitotuus ilmestyy mahdollisimman pian. Aiheita on mm.

5§ Konehankinta ei ole saanut toivottua sponsorointia yrityksiltä, joten IKI hankkii koneen omin voimin. Vaihtoehtoja on ollut kaksi:

Keskustelun jälkeen päätettiin ensin kokeilla Alpha-vaihtoehtoa, mutta jos teknisiä ongelmia esiintyy, voidaan siirtyä jälkimmäiseen. Kivinen hoitaa hankinnan, asennuksen, kokeilun ja tiedotuksen.

6§ Käytiin läpi hallituksen (aikaisemmin salainen) ohjeisto, joka nyt ensimmäistä kertaa kirjattiin kunnolla paperille. Ohjeistoon on kerätty kaikenlaisia hallituksen kokouksissa tehtyjä päätöksiä tulevien päätöksien tueksi (se ei siis sido hallitusta, mutta antaa ohjenuoran ja kertoo miten asioita on aikaisemmin hoidettu). Lisäysehdotuksia ei tullut.

7§ Hannu Aronsson yrittää kirjoittaa vastineen 11/96 Tietokone-lehdessä olleeseen juttuun, missä kommentoitiin kaupallisten sähköpostiosoitteiden huonoa jatkuvuutta.

8§ Hyväksyttiin uudet jäsenet Frans Ilkka Mäyrä, Velipekka Soini, Johanna Laiho, Niko J A Lampinen, Leena Heino, Esa Piirilä, Jouni Nurmi, Ilpo Kantonen, Sami Grönlund, Mikko Rintala, Tero Reunanen, Martti Rahkila, Juha-Pekka Höglund, Markku Leinonen, Juha Nyqvist, Michaela Lauren, Kari Lahtinen, Ari Laine, Riina Pyymäki, Timo Riikonen ja Marko Nieminen.

9§ Hyväksyttiin Kasper Valtakarin lisäaliashakemukset "kassu" ja "wyrm". Hyväksyttiin Aleksi Suhosen lisäaliashakemus "axu".

10§ Päätettiin kokous ja seuraava kokous pidetään 21.11.1996 sähköpostitse.


Tero Kivinen				Kenneth Oksanen
kokouksen puheenjohtaja			kokouksen sihteeri

Tarkastettu ja hyväksytty


Timo Rinne				Jukka Partanen