IKI ry:n hallituksen kokous 24.5.1996

Paikka ja Aika

OtaDATAn saunaillassa, 24.5.1996 klo 19:15 - 20:07.

Läsnä

1§ Tero Kivinen avasi kokouksen.

2§ Iki:n jäsenrekisteriohjelmassa oli ollut virhe, eikä se ollut huomannut jos kahdella henkilöllä oli sama alias, mutta niin, että toisessa oli isoja kirjamia. Virhe kosketti vain yhtä jäsentä (Sami Laine), jolla molemmat aliakset olivat päällekkäin aikaisemmin jäsenyyttä hakeneiden jäsenten kanssa. Koska Sami Laine ei virheen tultua ilmi halunnut enää liittyä iki ry:n jäseneksi, päätettiin palauttaa hänen liittymismaksunsa anteeksipyynnön kera ensi tilassa.

3§ Iki:n säännöt ja perustamisilmoitus olivat tulleet takaisin Patentti- ja rekisterihallituksesta. Sääntöihin vaadittiin jonkin verran muutoksia. Käytiin muutokset läpi ja tehtiin säännöistä uusi versio, joka voidaan hyväksyä seuraavassa yhdistyksen kokouksessa.

4§ Sovittiin että järjestetään yhdistyksen ylimääräinen kokous kesäkuussa (mahdolliset päivät : 10, 12-14, 17-20). Paikaksi ehdotettiin Dipolia ja rahastonhoitaja sai tehtäväkseen selvittää onko siellä vapaata tilaa ko. päivinä. Kutsu pitää lähettää heti kun paikka ja aika on selvillä. Mukaan pistetään tiedot sääntöihin tehtävistä muutoksista. Käsiteltäviä asioita on vain sääntömuutokset.

5§ Kenneth Oksanen kertoi ettei T-paitatilaukselle ole vielä tapahtunut mitään uutta, mutta hänen on tarkoitus alkaa hoitaa asiaa eteenpäin lähiaikoina.

6§ Päätettiin että Kenneth Oksanen ja Hannu Aronsson laativat kirjeen, jossa kerrotaan Iki ry:n kasvusta ja pyydetään lahjoituksena konetta Iki ry:n uudeksi postipalvelimeksi. Kirje lähetetään kaikille isoille toimittajille (Digital, IBM, Sun, HP, SGI, Alpha-kloonien valmistajat jne).

7§ Todettiin, että koska syksyllä joudutaan uusimaan kaikki käyntikortitu suuntanumeroiden muuttumisen takia, niin silloin olisi hyvä järjestää iki:n kautta ikikäyntikorttien yhteistilaus. Yhdelle arkille mahtuu kymmenkunta erilaista käyntikorttia ja painokulut muodostuvat varsin pieniksi kun samalla kertaa voidaan painaa noin 100 sivua 10 sijasta. Hannu Aronsson ja Timo Rinne lupasivat selvitellä asiaa.

8§ Iki.fi:ssä on nyt uusi finger-demoni, joka mahdollistaa .plan-tiedostojen näyttämisen. Se miten noita tiedostoja ylläpidettäisiin on vielä hieman auki.

9§ Seuraava ikitotuus voisi ilmestyä heti kesäkuun alussa. Siinä voisi olla aiheina mm. seuraavia asioita:

10§ Hyväksyttiin uudet jäsenet Tommi Ranta, Heikki Reinikainen, Casper Lassenius, Juha Palomäki, Heikki Leppänen, Niilo Siljamo, Jari S Juslin, Jarmo Lahti, Kimmo Heimo ja Stig Åhlberg.

11§ Päätettiin kokous ja seuraava kokous pidetään 30.5.1996 sähköpostitse.


Tero Kivinen				Kenneth Oksanen
kokouksen puheenjohtaja			kokouksen sihteeri

Tarkastettu ja hyväksytty


Timo Rinne				Jukka Partanen