IKI ry:n hallituksen kokous 18.7.1995

Paikka ja Aika

#iki, 18.7.1995 klo 11:20 - 11:57

Läsnä

Poissa

1§ Tero Kivinen avasi kokouksen.

2§ Todettiin että iki ry:lle on nyt avattu uusi tili Otaniemen KOP:ssa. Kyseinen tili oli edullisempi kuin vanha SYP:in tili. Vanha SYP:in tili päätettiin lopettaa. Rahastonhoitaja käy lopettamassa SYP:in tilin ja siirtää rahat KOP:in tilille.

3§ Hyväksyttiin uudet jäsenet Pekka Järveläinen, Eero Rinne, Jyrki Kuoppala, Maarit Liimatainen, Jarkko Santala, Otto Hyvarinen ja Peter Hjelt.

4§ Todettiin että viitteelliset pankkisiirrot ovat halvempia, joten päätettiin että jäsenille lähetetään viitteelliset liittymismaksulaput ja niihin generoidaan seuraavanlaiset viitenumerot: j*kkvvt. T on tarkistenumero (lasketaan kaavalla), kk on laskun tyyppi (00 = liittymismaksu, 01 = jäsenmaksu, 99 = lahjoitus), vv = vuosiluvun kaksi viimeistä numeroa, j* = jäsennumero (jäsennumero 0 on varattu ei jäsenille).

5§ Kivinen on asentanut iki.fi-koneeseen uuden httpd:n, joka osaa alisivujen edelleenohjaukset. Rinne on asentanut pgp 2.6.2i:n ja saanut maillogit ja syslogit kryptautumaan hallituksen pgp-avaimella. Avain on hänen hallussaan. Koneeseen on tehty /p/doc/ChangeLog, johon kaikista muutoksista pitää kirjoittaa dokumenttia.

6§ Todettiin ettei vielä aloiteta mainoskampanjaa vaan kerrotaan yhdistyksestä lähinnä puskaradion kautta. Aloitetaan mainoskampanja elokuussa.

7§ Päätettiin että seuraava kokous pidetään tarvittaessa. Kokous ircin kautta onnistui hyvin, joten samaa linjaa varmaan jatketaan.


Tero Kivinen				Kenneth Oksanen
kokouksen puheenjohtaja			kokouksen sihteeri

Tarkastettu ja hyväksytty


Heikki Suonsivu				Jukka Partanen