IKI ry:n hallituksen kokous 4.7.1995

Paikka ja Aika

Cantina, 4.7.1995 klo 17:30 - 19:05.

Läsnä

Poissa

1§ Hannu Aronsson avasi kokouksen.

2§ Todettiin että iki.fi-domain rekisteröinti on nyt mennyt läpi.

3§ Rahastonhoitaja ei vieläkään ole saanut avattua uutta tiliä. Yrittäköön edelleen. Heikki Suonsivu menee mukaan neuvomaan.

4§ Tatu Ylösella on kuulemma valmiit scriptit joilla voidaan autentikoida postin oikea lähettäjä. Niitä voisi käyttää iki.fi:n tietojen päivityksessä. Tero Kivinen katsoo scriptit läpi ja virittää ne toimimaan iki.fi-koneessa.

5§ Timo Rinne pistää iki.fi:hin fingerin toimimaan. Rinne voi itse miettiä mitä ko palvelun pitää tarjota. Fingerin palauttamissa teksteissä olisi hyvä kertoa jotain iki:stä, niin että ihmiset ymmärtää että tämä on vain forwardointi palvelu. Yleinen periaate on että postinohjauksia ja www-kotisivujen oikeita paikkoja ei mainosteta, mutta ne eivät ole varsinaisesti salaisia (== ne saa selville, jos hieman näkee vaivaa)

6§ Todettiin www-palvelu toimii. Forwardoinnit toimivat. Lisäksi iki.fi:ssä on jo nimipalvelu ja sendmail 8.7, jonka pitäisi osata postien forwardointi ja 7 bittisestä 8 bittiseen konverroinnit ja päinvastoin.

7§ Daily scripteihin pitäisi pistää pulautus, joka cryptaa mail-logit hallituksen pgp-avaimella, niin että logeja ei pääse lukemaan vaikka kone varastettaisiin. Rinne kääntää pgp:n iki.fi:hin.

8§ Partanen ja Aronsson huolehtivat iki-propagandamateriaalin tuottamisesta.

9§ Päätettiin että seuraava kokous pidetään ensi kuussa.


Hannu Aronsson				Tero Kivinen
kokouksen puheenjohtaja			kokouksen sihteeri

Tarkastettu ja hyväksytty


Heikki Suonsivu				Timo Rinne