IKI ry:n hallituksen kokous 25.01.1996

Paikka ja Aika

Mit2, 25.01.1996 klo 15:50 - 17:35

Läsnä

Poissa

1§ Hannu Aronsson avasi kokouksen.

2§ Päätettiin vuoden 1996 vuosikokouksen paikaksi ja ajaksi Koulutuskeskus dipolin Palaver-kabinetti 8.2.1996 klo 17-19.

3§ Katsottiin vuosikokouksen papereita läpi ja todettiin että suurin osa niistä on jo kunnossa. Toimintasuunnitelmaan tehtiin pieniä korjauksia ja budjettiin lisättiin t-paitatilauksen aiheuttamat tulot/kustannukset. Kenneth Oksanen lupasi ruveta huolehtimaan T-paitatilauksesta.

4§ Päätettiin että hallituksen ehdotus ensi vuoden liittymismaksuksi on 120 mk ja jäsenmaksuksi 0 mk. Lisäksi päätettiin evästää vuosikokousta niin että tulevatkin kokoukset nostaisivat liittymismaksua tasaisesti esim 20 mk / vuosi.

5§ Katsottiin Kivisen ehdotus ikidomainien järjestämisestä ja Aronsson ehdotti www.alias.iki.fi CNAME:n lisäämistä jos jäsenellä on A+MX-vaihtoehto.

6§ Päätettiin että ikitotuus numero 2 ilmestyy viikonloppuna ja siinä on ainakin seuraavat asiat (Kivinen + Partanen):

7§ Päätettiin että varsinainen kutsu lähetetään jäsenille heti ikitotuuden jälkeen ja se myös lähetetään sopiviin uutisryhmiin (sfnet.atk.kerhot, sfnet.keskustelu.viestinta, sfnet.keskustelu.tietoverkot, sfnet.tapahtumat, sfnet.tietoliikenne.palvelimet, finet.helsinki.tapahtumat, finet.viestinta.internet, helsinki.tapahtumat) ja laitetaan yhdistyksen ilmoitustaululle (mit2:sta vastapäätä).

8§ Päätettiin lisäksi lähettää iki.fi:n www-palvelimesta ilmoitus sfnet.keskustelu.viestinta.www.uutuudet ryhmään ja kertoa siinä samalla tulevasta vuosikokouksesta.

9§ Päätettiin kokous ja sovittiin, että seuraava kokous pidetään välittömästi sähköpostitse.


Hannu Aronsson				Tero Kivinen
kokouksen puheenjohtaja			kokouksen sihteeri

Tarkastettu ja hyväksytty


Kenneth Oksanen				Jukka Partanen