IKI ry:n hallituksen kokous 6.9.1995

Paikka ja Aika

#iki, 6.9.1995 klo 11:46 - 12:07

Läsnä

Poissa

1§ Tero Kivinen avasi kokouksen.

2§ Hyväksyttiin uudet jäsenet Petrik Andersin, Juri Munkki ja Pekka Yrjölä.

3§ Propagandamateriaalin tuottamisessa ei ole tapahtunut merkittävää edistymistä. Aronsson on kirjoittanut pienen englanninkielisen esittelyn, mutta suomenkielinen varsinainen mainosmateriaali puuttuu vielä. Mainostaminen kannattaa kuitenkin lykätä siihen asti, että iki.fi:n reititykset saadaan kuntoon.

4§ Fingeriin voisi laittaa rajoittimen, niin että se antaa maksimissaan esim 20 henkilöä, niin että finger *@iki.fi ei dumppaisi koko jäsenrekisteriä suoramarkkinointitarkoituksiin.

Kivinen on virittänyt iki.fi:n nimipalvelua niin että nyt WKS kentässä on vain ne palvelut jotka iki.fi koneessa todella on ja siellä on kaikki ko palvelut. Samalla myös poistetiin telnet-palvelu. Lisäksi lisättään kone iki.iki.fi niin että finger @iki toimii ikissä.

Rinne on asentanut pari kertaa uusimman ssh:n.

Iki.fi:n reitit eivät ole toimineet ulkomailta Eunetin ja Telen suunnattoman reitityskonfiguraatiosekoilun takia. Reitit saadaan toivon mukaan toimimaan heti kun tele käsittelee Suonsivun faxaaman korjauspyynnön (byrokratia vaati allekirjoitetun faxatun pyynnön!). Iki.fi:n nimipalveluun on lisätty MX mail.clinet.fi:hin, jotta mailit edes jotenkin toimisivat, www ei toimi.

5§ Päätettiin kokous ja sovittiin, että seuraava kokous pidetään 20.9.1995 klo 11:30 #iki-kanavalla.


Tero Kivinen				Hannu Aronsson
kokouksen puheenjohtaja			kokouksen sihteeri

Tarkastettu ja hyväksytty


Timo Rinne				Jukka Partanen