IKI ry:n hallituksen kokous 5.9.1997

Paikka ja Aika

Sähköpostitse, 5.9.1997 klo 00:47 - 6.9.1997 klo 14:27.

Läsnä

1§ Tero Kivinen avasi kokouksen.

2§ Hyväksyttiin uudet jäsenet Ramppa Vainio, Heidi Vaisanen, Juha Mikkola, Simo Teirilä, Jussi M. Laine, Teemu Koski, Tero Auvinen, Tommi Teräsvirta, Olli Airio, Toni JK Räisänen, Pasi Juntunen, Turo Turja, Tuomo Aro, Ossi Laitinen, Eero Koskikallio, Kari Matilainen, Jukka I Jokitalo, Mikko Järvinen, Thomas Långbacka, Janne Liimatainen, Pete Rahola, Pasi Liimatainen, Esa Puttonen, Jukka Rantamäki, Matti H T Salonen, Tomi Joki-Korpela, Teemu Rossi, Jaakko Koskinen, Jukka Antikainen, Pekka Kääriäinen, Marko Mattila, Olli Jaakkola, Ari Jaaksi, Mervi Lepojärvi, Jani Karkia, H.A. Lyytikäinen, Esa Mannermaa, Heikki Pakkala, Ville Makkonen ja Soile Siltala.

3§ Eräs valpas jäsen huomasi, että hänen nimensä puuttui hallituksen pöytäkirjasta ja kun suoritettiin pientä tarkistusta huomattiin, että hallituksen 5. kokouksen pöytäkirjasta oli unohtunut yksi nimi (Kari Rastas) ja 12. kokouksen pöytäkirjasta oli teknisen virheen vuoksi jäänyt pois 8 uutta jäsentä. Nämä jäsenet olivat Pekka Pessi, Jaakko Kähkönen, Minna Honkonen, Anu Lindgrén, Kaarina Aro, Aki Friman, Kim Westerlund ja Pekka Ervasti.

Hallitus on kuitenkin sisäisesti jo hyväksynyt nämäkin jäseniksi ja siitä on heille jo aikaisemmin tiedotettu, mutta nimet olivat vain jääneet pois pöytäkirjasta. Todettiin että myös heidät on jo aikaisemmin hyväksytty jäseniksi.

4§ IKI ry on saanut tähän asti internet-yhteytensä SSH Oy:n ja Clinet Oy:n suosiollisella avustuksella. IKI:n jäsenmäärän kasvaessa IKI:n liikenne on kuitenkin kasvanut merkittävästi ja on alkanut haitata nykyisiä jaettuja yhteyksiä mm. liikenteen määrän mukaisen priorisoinnin takia.

Päätettiin hankkia IKI:lle ikioma internet-liittymä. Päätettiin hankkia liittymä samalta toimittajalta kuin nykyinenkin yhteys eli Clinetiltä, muun muassa koneen ylläpidon, sijainnin ja muiden käytännön järjestelyjen vuoksi. Clinetin hintataso on myös edullinen verrattuna muihin internet-palvelun tarjoajiin. Yhdistyksen hallituksen jäsen Heikki Suonsivu jääväsi itsensä tämän kohdan käsittelyn osalta.

5§ Hyväksyttiin Sami Itkosen lisäaliashakemus "camelot".

6§ We are the IKI. Resistance is futile. You will be IKImilated! :-)

7§ Päätettiin kokous ja todettiin, että seuraava kokous pidetään 12.9.1997 sähköpostitse.


Tero Kivinen				Kenneth Oksanen
kokouksen puheenjohtaja			kokouksen sihteeri

Tarkastettu ja hyväksytty


Timo Rinne				Heikki Suonsivu